perjantai 6. syyskuuta 2013

Varissuon vanhuksia ja vammaisia väkivaltaisesti ryövänneet mamupaskat

Mainittakoon, että yksi Suomen oikeuslaitoksen pikkutuomiolla armahtama paskaläjä myös raiskasi lapsen. Muutenhan nämä paskakasat ryöstivät siis  vanhuksia aseella ja väkivallalla uhaten ja niin edelleen.

Mainittakoon myös, että useille uhreille tuli vakavia psyykkisiä jälkiseuraamuksia.

Turun Sanomat uutisoivat apinalauman saaneen "kovat tuomiot".

Tuomiot olivat viidelle paskakasalle: 

7 vuotta
5 vuotta 9 kuukautta
5 vuotta
2 vuotta
1 vuosi 5 kuukautta

Olipa kovat.

Estonian tähtitodistaja, virolainen Estonia-sankari Silver Linde saattaa olla eri mieltä, etenkin, kun yksi paskakasoista oli varsin pikaisesti tuomion jälkeen YLE:n Ajankohtainen kakkonen -hyysäysohjelman haastateltavana, vapaana "miehenä", sossun kustantamat huippuvaatteet päällä tietenkin.

Niin vahtimatruusi ja laivan varastomies Silver Lindehän sai 9 vuotta vankilaa, kun hänen ystävänsä autosta löytyi amfetamiinia. Linden hytti tutkittiin silloisella työpaikallaan M/S Meloodia -aluksella, eikä poliisi löytänyt mitään. Linde ei saanut tulkkia oikeuteen, kuten Suomen perustuslaki vaatisi. Silver Linden mukaan poliisi painosti hänet tunnustamaan, ei kai 9 vuoden tuomiota pelkän puhelinlokin myötä saisikaan, Linde kun oli soitellut ystävälleen Arni Kallakselle, joka sattui olemaan salakuljettaja.

Ja miettikääs ennen kaikkea tätä: Linde sai 9 vuoden huumetuomion pelkästään Arni Kallaksen eli huumesalakuljettajan väitteen sekä puhelinlokin perusteella! Arni Kallas sai vähemmän kuin Silver Linde, eikä Lindeä vastaan ollut siis julkisuustietojen mukaan yhtään todistetta mistään rikoksesta, paitsi kiinni jääneen rikollisen väite!

On lähes selvää, että Linde sai tämän tuomion siksi, että paljasti saksalaisen Spiegel TV:n toimittajille M/S Estonian varastomiehen ja myöhemmin murhattuna löydetyn Kalev Vahtrasin olleen elossa Turun sairaalassa.

Silver Linde ei tiennyt, että paskamaa Suomessa olisi huomattavasti edullisempaa vetää kenkälankkia naamaan ja hakata vanhuksia sekä raiskata lapsia. 

URHEILU-TIETÄJÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti