perjantai 6. syyskuuta 2013

Lapsia raiskannut suomussalmelainen "mies"

Suomussalmelainen pedofiili, vuonna 1962 syntynyt paskaläjä, joka pilasi 5 alaikäisen lapsen elämän loppuiäksi, sai Ilta-Sanomien mukaan yhden kaikkien aikojen kovimmista tuomioita, minkä Kainuun käräjäoikeus on koskaan antanut.

SST eli välillä Suomen tietotoimisto ja välillä Suomen saatanallinen totuudenpeittelijä, ilmoitti uutisessaan, että uhreja suojellakseen tämän pedofiilin nimeä ei julkisteta. Toisaalta SST mainitsi samassa uutisessaan, että SST:n tietojen mukaan uhrit eivät olleet miehen lapsia taikka lapsenlapsia. Suomeksi sanottuna, SST siis suojelee pedofiilia, jotta hänellä olisi jälleen noin 2½ vuoden päästä vapaus jahdata uusia lapsia raiskattavaksi.

Niin tuo Kainuun käräjäoikeudelle poikkeuksellisen kova tuomiohan oli lähinnä säälittävä 5 vuotta!

Tästä tuomiosta voi olla hyvinkin paljon eri mieltä etenkin Estonian tähtitodistaja ja sankari, virolainen vahtimatruusi ja varastomies Silver Linde, joka sai ilman konkreettisia todisteita 9 vuotta linnaa huumeiden salakuljetuksesta, kun verekseltään kiinni jäänyt Linden vanha ystävä Arni Kallas näin väitti. 

Silver Linde ei tiennyt, että Suomen rikoslaki olisi toivonut häneltä mieluummin lasten törkeitä hyväksikäyttöjä kuin sitä, että hän olisi soitellut lapsuudenystävänsä kanssa ja kertonut Spiegel TV:lle, että Kalev Vahtras oli Turun sairaalassa ennen kuin löytyi pahoinpideltynä ja tapettuna Suomen rannikolta.

U-T JUNIOR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti